باغبانی سبز
 
قالب وبلاگ
نويسندگان

گلهای خوراکی گلهایی هستند که می‌توان آنان را به صورتهای مختلف مصرف کرد و اعمالی را همچون خشک کردن، منجمد کردن و خوابانیدن در روغن برای افزایش کیفیت گلها بکار برد. از گلها می‌توان در تهیه انواع نوشیدنی‌ها، مربا، سالاد، سوپ، شربتها و یا حتی در غذاهای اصلی استفاده کرد. نباید فراموش کرد که برخی گلها سمی هستند و برخی نیز بعد از به عمل رسانی قابل خوردن می‌شوند. همچنین ممکن است یک گل سمی نباشد اما احتمال واکنش‌های الرژیک وجود دارد. از جمله گلهایی به عنوان گلهای خوراکی شناخته می‌شوند می‌توان به مواردی که در ادامه مطلب آورده شده است اشاره کرد.


دوستان عزیز. خواهشمندم مطالب وبلاگ باغبانی سبز را کپی برداری و انتشار نفرمایید. سپاسگزارم. 

 

آرتیشو Cynara cardunculus var. scolymus(جوانه گل)

کلم بروکلی Brassica oleracea(جوانه گل)

کلم گل Brassica oleracea(جوانه گل)

کپر=کور=خاروکCapparis spinosa(جوانه گل) به عنوان ترشی و شوری

بابونه مصری Matricaria recutita(برای چای)

شاهدانه Cannabis sativa (گل یا دانه)

پیازچه Allium schoenoprasum(گل یا جوانه)

داوودیChrysanthemum species (گل و برگ)

شکوفه‌های مرکبات(لیمو پرتقال لیمو شیرین گریپ فروت)

شبدر Trifolium repens (غنچه گل و در برخی قبایل مانند بومیان آمریکا تمامی گیاه)

گل مینا Bellis perennis (گلبرگ)

گل قاصدک Taraxacum officinale (برگها ریشه گل پیاز)

همروکالیس=سوسن یک روزه Hemerocallis (گل)

آقطی = انگور کوکی Elderflower cordial(گل برای نوشیدنی)

ختمی Hibiscus rosa-sinensis

پیچ اناری Lonicera

یاس Jasminum sambac (برای چای)

یاس دم روباهی Syringa vulgaris(برای سالاد)

بان زیتونی  Moringa oleifera (برگ، دانه)

لادن Nasturtium(غنچه‌ها و دانه)

زیتون شیرین=زیتون معطرOsmanthus fragrans (گلها)

بنفشه V. t. subsp. hortensis(گلها)

گل همیشه بهارCalendula officinalis (گلبرگها) گرده‌های این گل برای برخی افراد می‌تواند بسیار حساسیت زا باشد.

میخکDianthus caryophyllus (گلبرگها)

رز(گلبرگها میوه)

آگاتی=درخت مرغ مگس خوار Sesbania grandiflora (گلها)

گل آفتابگردان Helianthus annuus(گلبرگها و دانه)گرده‌های این گل برای برخی افراد می‌تواند بسیار حساسیت زا باشد.

گل کدوCucurbita pepo (غنچه‌ها)

استخدوس Lavandula spica روغن این گیاه ممکن است برای برخی از افراد سمی باشد.

خردل  Brassica nigra    (دانه)

پامچال Primula vulgaris (گلها و برگها)

رزماری Rosmarinus officinalis (برگها)

آویشن Thymus vulgaris

بگونیا Begonia cucullata و Begonia X tuberosa (برگهاو گلها)

برگاموت Monarda didyma (گلها)

گل گاو زبان  Borago officinalis (گلها)

پیاز کوهی Allium schoenoprasum (گلها)     


تصاویر از راست به چپ: آرتیشو - کلم بروکلی - کلم گل

تصاویر از راست به چپ: آگاتی - سالاد محتوی برگ و گل لادن - ترشی کپر

تصاویر از راست به چپ: گل کدو -دانه خردل - رزماری

تصویر از راست به چپ : برگاموت- گل گاو زبان - پیاز کوهی

منابع :

http://en.wikipedia.org/wiki/Edible_flowers

http://homecooking.about.com/library/weekly/blflowers.htm

http://whatscookingamerica.net/EdibleFlowers/EdibleFlowersMain.htm

[ ۱۳٩۱/٦/۱۳ ] [ ۱٠:۱٥ ‎ق.ظ ] [ آزاده رشیدی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ
موضوعات وب
RSS Feed

Google

در اين وبلاگ