محیط پیرامون ما - گلهای خوراکی edible flowers

دوستان عزیز. خواهشمندم مطالب وبلاگ باغبانی سبز را کپی برداری و انتشار نفرمایید. سپاسگزارم. 

 

آرتیشو Cynara cardunculus var. scolymus(جوانه گل)

کلم بروکلی Brassica oleracea(جوانه گل)

کلم گل Brassica oleracea(جوانه گل)

کپر=کور=خاروکCapparis spinosa(جوانه گل) به عنوان ترشی و شوری

بابونه مصری Matricaria recutita(برای چای)

شاهدانه Cannabis sativa (گل یا دانه)

پیازچه Allium schoenoprasum(گل یا جوانه)

داوودیChrysanthemum species (گل و برگ)

شکوفه‌های مرکبات(لیمو پرتقال لیمو شیرین گریپ فروت)

شبدر Trifolium repens (غنچه گل و در برخی قبایل مانند بومیان آمریکا تمامی گیاه)

گل مینا Bellis perennis (گلبرگ)

گل قاصدک Taraxacum officinale (برگها ریشه گل پیاز)

همروکالیس=سوسن یک روزه Hemerocallis (گل)

آقطی = انگور کوکی Elderflower cordial(گل برای نوشیدنی)

ختمی Hibiscus rosa-sinensis

پیچ اناری Lonicera

یاس Jasminum sambac (برای چای)

یاس دم روباهی Syringa vulgaris(برای سالاد)

بان زیتونی  Moringa oleifera (برگ، دانه)

لادن Nasturtium(غنچه‌ها و دانه)

زیتون شیرین=زیتون معطرOsmanthus fragrans (گلها)

بنفشه V. t. subsp. hortensis(گلها)

گل همیشه بهارCalendula officinalis (گلبرگها) گرده‌های این گل برای برخی افراد می‌تواند بسیار حساسیت زا باشد.

میخکDianthus caryophyllus (گلبرگها)

رز(گلبرگها میوه)

آگاتی=درخت مرغ مگس خوار Sesbania grandiflora (گلها)

گل آفتابگردان Helianthus annuus(گلبرگها و دانه)گرده‌های این گل برای برخی افراد می‌تواند بسیار حساسیت زا باشد.

گل کدوCucurbita pepo (غنچه‌ها)

استخدوس Lavandula spica روغن این گیاه ممکن است برای برخی از افراد سمی باشد.

خردل  Brassica nigra    (دانه)

پامچال Primula vulgaris (گلها و برگها)

رزماری Rosmarinus officinalis (برگها)

آویشن Thymus vulgaris

بگونیا Begonia cucullata و Begonia X tuberosa (برگهاو گلها)

برگاموت Monarda didyma (گلها)

گل گاو زبان  Borago officinalis (گلها)

پیاز کوهی Allium schoenoprasum (گلها)     


تصاویر از راست به چپ: آرتیشو - کلم بروکلی - کلم گل

تصاویر از راست به چپ: آگاتی - سالاد محتوی برگ و گل لادن - ترشی کپر

تصاویر از راست به چپ: گل کدو -دانه خردل - رزماری

تصویر از راست به چپ : برگاموت- گل گاو زبان - پیاز کوهی

منابع :

http://en.wikipedia.org/wiki/Edible_flowers

http://homecooking.about.com/library/weekly/blflowers.htm

http://whatscookingamerica.net/EdibleFlowers/EdibleFlowersMain.htm

/ 6 نظر / 127 بازدید
مسعود ملکی

با سلام، وبلاگتون برای شروع خوبه و نیاز به مطالب بیشتری داره. موفق باشی

talieh

mamnoon az ettela resanietan, ke hamrah ba ax mibashad

talieh

dandelion: hamoon gole ghasedak e khodeman hast.... va che jaleb ke shoma in ro onvan kardin, va dar keshvare azizaman besyar ast, ke mishavad be hamrahe salad va sabzijat estefadeye roozmarre dasht.... va khoshmazze ham hast.... shenideam ke baraye darman kollie va kabed bekhoos estefade mishavad

تبسم

سلام دنبال اطلاعاتی راجع به کاشت گوجه فرنگی میگشتم که متاسفانه اینجاپیدانکردم.ممنون میشم اگه راهنماییم کنیدقصددارم توی گلدون گوجه فرنگی بکارم به نظرشماچه زمانی(فصل/ماه و...) واسه کاشت خوبه؟

ربابه خوشخوی حقیقی

با سلام بسیار مطالب جالب و ارزشمندی بود ولی ای کاش در مورد شیوه استفاده مثلا طرز تهیه نوشیدنی و یا پای هم توضیح مختصری داده می شد.و یک سوال کاز یاس سفید بعنوان عطر چای می توان استفاده کرد یا خیر و در غیر این صورت از چه نوع یاسی برای این کار استفاده می شود .ممنون

زهرا

سلام با تشكر ازمطالب خوبتون ميخوام يك گلدون تهيه كنم پراز گلهاي خوراكي ورنگارنگ شما چه پيشنهادي دارين؟ لطفا مواداوليه رو هم بهم بگيد.متشكرم[لبخند]